Луната e в знак Риби и от 08:22ч до 12:37ч преминава

...
Луната e в знак Риби и от 08:22ч до 12:37ч преминава
Коментари Харесай

Напрегнат и сложен период

Луната e в символ Риби и от 08:22ч до 12:37ч минава на луфт. Време, в което е добре да не се подхващат нови начала, да не се купува или подхваща нещо значимо. 

В 12:37ч Луната минава в символ Овен. 

Период на нараснала умствена и физическа интензивност, целенасоченост и оптимизъм. Характерни са лесна нервност, настъпателност, припряност, импулсивност. Опасно време, в което елементарно може да се зародят  конфликти, разногласия, прочувствен стрес и обидчивост. Лошо се управляват страстите.

Бъдете деликатни с огъня, пазете се от пострадвания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Зачестяват главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се заобикалят или понижат най-малко пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух. 

Лунен календар:  7 лунен ден от 12:12ч на 29 декември до 12:33ч на 30 декември

Доста комплициран интервал. Старите проблеми имат потребност от решения, само че те надали ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. 

Може да ви предизвикат, само че не трябва да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Цялата природа в този момент е доста дружелюбна, откликва на всяка дума, даже инцидентно произнесена. 

Бъдете деликатни за всичко, което казвате, защото може да бъде осъществено. На всяка цена избягвайте да се стига до спор и да изричате гневни думи. Особено рисково е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. В никакъв случай да не се изрича проклинание по адрес на някой човек. Сега те са силно действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Отправяйте само хубави пожелания, защото всички положителни стремежи също могат да се осъществен. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. 

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се организира недояждане. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Сексът трябва да започне с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри, да бъде муден. Добре е да има музикаленфон, който подсилва очароващото влияние. 

Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР